OHJELMA syksy 2023

Kaikille avoimissa tilaisuuksissa ovet avataan noin ½ tuntia ennen tilaisuuden alkua, jolloin tarjoamme kahvia/teetä pienen särpimen kera. Iltatilaisuudet kestävät noin kaksi tuntia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Jos tilaisuuteen vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, on siitä ohje tilaisuuden esittelytekstissä. Pääsymaksu maksetaan tilaisuuden alussa ensisijaisesti kortilla mutta käteinenkin käy.  Seuraathan tiedotusta mahdollisista ohjelmamuutoksista nettisivullamme www.vaapara.org tai Facebookissa Vaasan Paraseura ry. 

Tervetuloa mukavaan seuraan syventämään jo tuntemaasi tai tutustumaan johonkin uuteen!

 

Ke 30.8. klo 18:30–20:30 Yleisömeediotilaisuus

Taru Both

Paikka: Cantare, Vöyrinkatu 12, Vaasa   Maksu: jäsen 15 €, muut 20 €

Taru Both on helsinkiläinen meedio, joka on esiintynyt 10 vuoden ajan. Hän on opiskellut Helsingin spiritualistisen seuran kursseilla ja harjoitellut Kansainvälisen Spiritualistisen yhdistyksen ISF:n kesäseminaareissa sekä muiden niin kotimaisten kuin ulkolaisten meedioiden kursseilla. Viimeisimmät kiinnostuksen kohteet ovat olleet astrologia ja NLP.

Yksityisvastaanotot to 31.8.2023 Vaasan keskustassa 30min/45 €. Varaukset soittamalla arkisin 14.8. alkaen klo 13.00–18.00, Taru Both puh. 040 7559191.

 

Ke 13.9. klo 18.00 Henkiparannuksen voima

Marja Altonen

Paikka: Pohjan Miehet -kerhotila, Kasarminkatu 10, Vaasa   Maksu: jäsenet 10 €, muut 15 €

Tunteeni henkiparannukseen on aitoa rakkautta, välittää apua, auttaa, lohduttaa, luoda toivoa, uskoa ja voida itse hyvin.  Haluan jakaa teille kaikille, kaiken oppimistani ja taidoistani henkiparannuksessa ja pitää toivoa yllä, että teistä tulee yhtä hyviä tai parempia kuin itse olen.

Henkiparannuksessa on kyse suuremmasta, äärettömän suuresta, maailman kaikkeuden, Jumalallisen rakkauden parantavan energian välittämisestä, sitä tarvitseville. Olla kanava, puhdas kanava, parannusvoimille, siinä ei tarvitse pinnistää, riittää kun on puhdas kanava.

Marja on vetänyt useita henkiparannuskursseja: ”Olen lähtenyt tähän ’työhön’ nähtyäni unen. Unesta on nyt 33 vuotta, olin Sysmässä, lapsuuden
kotini naapurin puolella puutarhassa, siinä kuun sirppi nousi vanhaa kaivotietä ylöspäin ja tuli kohti minua, meni ja suli silmiini. 
Minulle tuotiin siinä unessa tietoa, että nyt sinusta on tullut tietäjä ja parantaja. Halusin uskoa uneen ja en tiennyt muuta kuin otin 
tavalliset pelikortit esiin.”

Lopussa parannusmeditaatio

Yksityisistunnot viidelle henkilölle ke 13.9. klo 13.00–15.30, 30 min/30 €/hlö Vaasan keskustassa. Istunnot pidetään yhteydessä henkimaailmaan ja ne annetaan varausjärjestyksessä. Tietoa, apua, vastauksia – elämän kulku korteissa. Varaukset soittamalla ti 5.9. klo 17.00–20.00, puh. 040 848 7272/Helka.

 

Ti 26.9. klo 18:00 Luontoyhteys ja luonnon henkinen auttaminen

Riitta Wahlström   https://www.facebook.com/Taigainst

Paikka: Cantare, Vöyrinkatu 12, Vaasa   Maksu: jäsen 10 €, muut 15 €

Illan aikana Riitta Wahlström kertoo monia ihmeitä sisältävästä luontoyhteydestä ja alkuperäisasukkaiden viisaudesta. Luontoyhteyden voiman vaikutus ihmisen terveyden ja henkisen kasvun osana avaa uusia polkuja ymmärtää ihmistä itseään. Tutustumme luonnon, maan ja puiden henkiin ja viesteihin.

Riitta kertoo miten ihmisen mielen voima auttaa luontoa. Me voimme elvyttää paikkoja, vettä ja kasveja kiitoksin, siunauksin, musiikilla ja lauluin, pyhin ääntein. Riitta ohjaa myös muutaman jokaista itseään ja luontoa vahvistavan seremonian ja rituaalin, joita voi tehdä vaikka päivittäin.

Riitta on psykologi, tietokirjailija, runoilija ja erikoistunut luontoyhteysohjaajien kouluttamiseen.

 

Ke 11.10. klo 18:00 Ajatuksen voima ja sen kehittäminen

Pirjo Lehmusto

Paikka: Pohjan Miehet -kerhotila, Kasarminkatu 10, Vaasa Maksu: jäsen 10 €, muut 15 €

Luennossa käsitellään miten ja mistä ajatuksemme syntyvät ja kuinka ne vaikuttavat meihin, omaan tilanteeseemme, hyvinvointiin ja kauttamme muihin ihmisiin. Ajatuksen voimaa, sen hallintaa ja kehittämistä käsitellään teosofien Annie Besantin, C.W. Leadbeaterin ja Pekka Ervastin teoksien pohjalta. Pirjo kertoo myös omista havainnoistaan työskenneltyään meediona vuosikymmeniä.

 

La-su 4.–5.11. Festiva Magica – henkisen hyvinvoinnin messut

Paikka: Kulttuuritalo Fanny-talo, Kirkkopuistikko 34, Vaasa

Järjestäjä: Mandalatalo osuuskunta Jyväskylä / Antti Häyhä

Tarkempia tietoja tapahtuman kotisivulla Festiva Magica – Mystinen ja maaginen kohtaavat! (magicafest.com)

 

Ke 8.11. klo 18:00 Valoa askeleille – Pyhiinvaelluksella ennen ja nyt

Annastiina Papinaho  Pyhiinvaelluskeskus – Pyhiinvaellus Suomi

Helka Linna

Paikka: Pohjan Miehet -kerhotila, Kasarminkatu 10, Vaasa Maksu: jäsen 10 €, muut 15 €

Mitä pyhiinvaellus on? Miksi yhä useammat kiinnostuvat tästä ikivanhasta ilmiöstä ja kaipaavat elämäänsä kokemusta erityisestä ja merkityksellisestä matkanteosta? Mitä kiinnostus pyhiinvaellukseen kertoo ajastamme?

Pyhiinvaellus tunnetaan kaikista maailman kulttuureista ja uskonnoista. Kautta aikojen ihmiset ovat kaivanneet pyhille paikoille ja tehneet matkoja niille. Pyhiinvaelluksessa yhdistyy luonnossa kulkeminen, kulttuurihistorialliset kohteet, irtiotto arjesta sekä hengellisyys ja henkisyys kokonaisvaltaiseksi kokemukseksi. Siinä on jotain hyvin inhimillistä, ikiaikaista ja nykyaikaista samaan aikaan.

Pyhiinvaelluksesta ilmiönä ja pyhiinvaellusreiteistä Suomessa kertoo pyhiinvaellustoiminnan projektipäällikkö, uskontotieteilijä Annastiina Papinaho Turun pyhiinvaelluskeskuksesta.

Lisäksi Vaasan Parapsykologisen seuran puheenjohtaja Helka Linnan pieni matkakertomus 800 km:n pyhiinvaelluksestaan ranskalaisella reitillä Ranskan Saint-Jean-Pied-de Portista Espanjan Santiago de Compostelaan.

 

 Ti 28.11. klo 18:00– Pikkujoulu seuran jäsenille

Paikka: Cantare      Maksu: maksuton (tämän vuoden jäsenmaksu maksettu tai kunniajäsen)

Joulupuuron ja joulukahvien lomassa leppoisaa yhdessäoloa, ”joulukuvaelma”, jonkinlaista musisointia, tietokilpailu ja arpajaiset, joissa voittoina mm. herkkukori ja 30 minuutin aika meediolle! Joulupukkikin käy, joten jos tuot pukinkonttiin pienen paketin, hinta enintään 5 €, niin saat vastalahjan pukilta. Myös siisti käytetty kierrätyslahja käy.

Ilmoittautuminen: Jotta osaamme varata riittävästi tarjottavaa, ilmoittauduthan viimeistään 21.11. ensisijaisesti sähköpostilla hallitus.paraseura@gmail.com tai tekstiviestillä puh. 040 848 7272/Helka.

 

TUO TULLESSAS VIE MENNESSÄS – kierrätyspöytä

Onko sinulla itsellesi tarpeettomia henkisen alan kirjoja, lehtiä, äänitallenteita yms.? Jos haluat luopua maksutta niistä niin tuo ne Cantaressa pidettäviin tilaisuuksiin kierrätyspöydälle. Pöydältä muut voivat ottaa maksutta niitä. Pistetään hyvä henki kiertämään!