Ohjelma kevät 2023

Syyskauden 2023 ohjelma tulee tähän elokuun puolivälissä

 

Tervetuloa kevään 2023 tilaisuuksiin

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille, jollei ohjelmassa ole muuta mainittu. Ovet avataan noin puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua ja tarjolla on kahvia/teetä pienen särpimen kera. Tilaisuudet kestävät noin kaksi tuntia tai sen mitä tilaisuuden otsikossa on mainittu. Huomaathan kolmea tilaisuutta edeltävät maksuttomat tunnin tilaisuudet.

Maksu tilaisuuden alussa mieluiten kortilla mutta käteinenkin toki käy. Seuraathan tiedotusta mahdollisista ohjelmamuutoksista tällä nettisivulla kohdassa ajankohtaista www.vaapara.org tai Facebookissa Vaasan Paraseura ry.

 

Ti 24.1. klo 18:00-20:30  Mielenrauhaa meditaatiosta
Henna Wikström (www.opimeditoimaan.fi)
Paikka: Cantare, Vöyrinkatu 12, Vaasa  Maksu: jäsen 10 €, muut 15 €

Mitä on meditaatio? Minkälainen on terve mieli? Meditaation avulla itsetuntemukseen ja muutokseen. Käytännön harjoituksia ja harjoitusten tueksi teoriaa. Henna on elämäntaidon opiskelija, meditaatio-opettaja, liiketoimintapäällikkö, äiti, utelias ja innostunut…

 

Su 5.2. klo 13:30-15:30  Yleisömeediotilaisuus

HUOM! Terhi Jansson joutui perumaan tulonsa. Tilaisuuden pitää meedio-selvänäkijä Pirjo Lehmusto.

Paikka: Pohjan Miehet, Kasarminkatu 10, Vaasa    Maksu: Jäsen 15 €, muut 20 €

Taipaleeni mediaalisten asioiden parissa alkoi yllättäen 1979 jolloin henkiset auttajat toisilta tietoisuuden tasoilta aloittivat systemaattisen ja intensiivisen kouluttamisen henkiseksi ”sekatyömieheksi”. Olin kyllä jo lapsuudesta kokenut ”outoja” asioita mutta se oli ihan erilaista. No, sen verran outoja että äiti vei minut lääkäriin joka tutkimusten jälkeen totesi ettei päässäni ole mitään vikaa.

Tämä 1979 alkanut prosessi oli verrattavissa näkijä-parantaja Tapio Kaitaharjun aikoinaan kokemaan muokkaukseen kehollisine toimenpiteineen. Alkuvaiheen koulutus käsitti mm. henkenä liikkumisen opettelua ja eri värähtelytaajuuksilla oleviin maailmoihin tutustumista. Näiden kokemusten ja useiden henkisten kykyjen avautumisen katsottiin olevan tarpeen jotta voisin paremmin palvella kanssakulkijoita. Siksi ne kyvyt kehitettiin. Niinpä yleisötilaisuuksissa ja yksityisvastaanotoilla käytetään eri tiedonsaantimenetelmiä tilanteen ja tarpeen mukaan. Tilaisuuksiin on tullut ns. Kesämaassa asuvia tavallisia ihmisiä ja viestin saajan auttajia tai oppaitakin.
Paikalla on usein myös enkelien kehitysjärjestelmään kuuluvia entiteettejä sekä eläimiä ja luonnonhenkiä.

Yksityisvastaanotot ke 8.2.2023 Vaasan keskustassa. Asiakasmaksu 30 min 50 €.  Ajanvaraukset Pirjo Lehmusto, puh. 050 3012 105

 

Ke 22.2. klo 18:30-20:30  Myllerrysten kautta mystiseen uuteen
maailmaan
Veli Martin Keitel  https://martinkeitel.wixsite.com/sielunpuu
Paikka: Pohjan Miehet -kerhotila, Kasarminkatu 10, Vaasa  Maksu: jäsen 10 €, muut 15 €

Healing-energian välitystä klo 17-18
Seuran järjestämää maksutonta healing-energian välitystä, saapumisjärjestyksessä n. 10-15 min/henkilö.

Ulkoisen maailman rakenteet murenevat ja meillä on mahdollisuus olla luomassa inhimillisempiin arvoihin perustuvaa yhteiskuntaa. Miten tunnistat sydämen äänen ja avaudut synkronistisille tapahtumille ja henkioppaiden ohjaukselle? Kerron kuinka oma polkuni on johtanut minut ihmeellisiin kokemuksiin mm. Englannin viljapelloilla, Egyptin haudoissa ja Etelä-Euroopan vuoristoseuduilla. Lisäksi kerron ajankohtaisista teemoista koskien maailman tilannetta.

Selvänäköiset sydänkonsultaatiot ke 22.2. klo 11-16, Kasarminkatu 10, Vaasa. Viritymme sydäntietoisuuteen yläsävellaulun tuella. Katson sitten selvänäköisesti ja -tuntoisesti elämässäsi tärkeitä teemoja. Näen lapsuuden tilanteita, suvun karmaan liittyviä asioita, menneitä elämiä. Monesti henkioppaat tai edesmenneet sukulaiset tulevat istuntoon mukaan.
Hinta 55 € tunti / 35 € puoli tuntia. Varaukset Veli Martinilta sähköpostilla martinkeitel@gmail.com tai puh. 050-466 4756. Lisätietoa: martinkeitel.wixsite.com/sielunpuu/toiminta

 

Ti 14.3. klo 18:00-20:00  Yleisömeediotilaisuus
Pirjo Lehmustolle tähän ajankohtaan varattu tilaisuus siirtyi helmikuulle. Tämän tilaisuuden pitää meedio Sisko-Liisa Tuurinmäki

Paikka: Cantare, Vöyrinkatu 12, Vaasa  Maksu: jäsen 15 €, muut 20 €

—–  muutos tehty 3.2. — esittelyteksti täydentyy myöhemmin —

Yksityisvastaanotot ti 21.3. Vaasan keskustassa. Asiakasmaksu 30 min 50 €. Varaukset Sisko-Liisalta puh. 050 514 3550.

 

Su 26.3. klo 14-17  Taide välineenä kohti itseä – maistiaisia Vedic Art
menetelmästä -työpaja
Minna Rajala
Paikka: Cantare, Vöyrinkatu 12, Vaasa  Maksu: jäsen 15 €, muut 25 €

Vedic Art on taidemenetelmä luovuuden ja tietoisuuden kehittämiseen. Se on kokemuksellinen matka itseen, intuitiivista kuuntelua piirtäen ja maalaten. Työpajassa tehdään erilaisia kuvallisia harjoituksia, jotka johdattavat herkkään itsensä kuunteluun, näkemiseen ja oman luovan potentiaalin hyödyntämiseen. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta kuvataiteen tekemisestä, ainoastaan kykyä hiljentyä ja heittäytyä kuvalliseen leikkiin. Käytämme omia ja/tai yhdistyksen hankkimia välineitä ja materiaaleja, jotka soveltuvat nopeatempoiseen työskentelyyn, kuten esim. vesi-, peite- tai akryylivärit sekä erilaiset piirtimet.

Kuvataiteilija-kuvataideopettaja Minna Rajala on maalannut Vedic Art -prosessissa vuodesta 2007 sekä toiminut menetelmän kouluttajana myös työssään Lapuan kansalaisopiston taideaineiden opettajana. Hän on myös perinteisen japanilaisen teetaiteen pioneereja Suomessa. Ja kehittänyt meditatiivista, yhteisöllistä ja monitaiteista kuvan tekemisen menetelmää Oodidoo- taideryhmän
jäsenenä vuodesta 2017. Hänen kutsumuksensa on meditatiivisissa taiteissa ja luovuuskasvatuksessa.

Ilmoittautuminen Jotta jokaiselle on työpiste ja välineet valmiina heti alussa, ilmoittauduthan viimeistään ke 22.3. sähköpostilla hallitus.paraseura@gmail.com tai tekstiviestillä puh. 040 848 7272.

 

Su 26.3. klo 17:45- Vuosikokous ja sääntöjen muuttaminen
Kutsu vuosikokoukseen
Paikka: Cantare, Vöyrinkatu 12, Vaasa Kahvitarjoilu

Vuosikokoukseen voivat osallistua jäsenmaksun maksaneet yhdistyksen jäsenet sekä yhdistyksen kunniajäsenet. Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja yhdistyksen sääntöjen muuttaminen/päivittäminen. Tervetuloa vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja hallitukseenkin tarvittaisiin täydennystä.

 

Ti 18.4. klo 18:30-20:30 Aura-Soma itsetuntemuksen välineenä
Anna-Liisa Ylikoski
Paikka: Cantare, Vöyrinkatu 12, Vaasa  Maksu: jäsen 10 €, muut 15 €

Herkkyysharjoitus klo 17-18
Seuran järjestämä mediaalinen harjoitus. Oletko kiinnostunut kehittämään henkistä herkkyyttäsi? Keskustelemme ja teemme harjoituksia, jotka tukevat omien intuitiivistenkykyjen käyttöön ottamista.

Värillä on väliä. Aura-Soman luoja Vicky Wall sanoi: sinä olet ne värit jotka valitset. Aura-Soma on itseohjautuva värisysteemi, jota Anna-Liisa esittelee. Tulkinnassa asiakas itse valitsee hänelle sillä hetkellä 4 tärkeintä pulloa 100:sta tasapainopullosta. Värivalinta heijastaa ihmisen sisintä ja värien viestien ymmärtäminen on tie kohti paranemista ja eheytymistä. Anna-Liisa: ”Itse tutustuin Aura-Somaan noin 20 vuotta sitten ja se toi elämään paljonmuutoksia”.

Yksityisaikoja: Jos haluat kokeilla Aura-Somaa, niin varaa aika puh. 0400539541 Anna-Liisa Ylikoski, Laihia.                            Vastaanoton kesto 1-1,5 h, hinta 50 €.

 

Ke 3.5. klo 18:30-20:30 Elämä, sielunsopimus ja elämä kuoleman jälkeen
-luento
Pirjo Lehmusto
Paikka: Pohjan Miehet -kerhotila, Kasarminkatu 10, Vaasa  Maksu: jäsen 10 €, muut 15 €

Mielikuvamatkaharjoitus klo 17-18
Ennen tilaisuuden alkua voit osallistua maksuttomaan seuran järjestämään rentouttavaan mielikuvamatkaharjoituksen.

Sielulle ihmiselämä on mahdollisuus kehittyä, kokea ja kasvaa rakkaudessa. Luennossa käsitellään ihmisen matkaa fyysisestä maailmasta tuonpuoleiseen, mitä tapahtuu ennen kehosta irtaantumista ja kuinka henkimaailmassa asuvat oppaat ja läheiset tässä prosessissa auttavat kuoleman lähestyessä, minkälaiseen maailmaan ihminen on tullut ja mitä tapahtuu kuoleman jälkeen henkisillä taajuuksilla.

Me jokainen käymme läpi puhdistusvaiheen jossa itse arvoimme omaa elettyä elämäämme. Miten omaelämäntehtävä= sielunsuunnitelma on toteutunut. Uuden inkarnaation ja siihen liittyvien tehtävien suunnittelu alkaa korkeampien henkisten entiteettien kanssa ajallaan. He päättävät milloin ihminen on kypsä uuteen kehollistumaan.