Ohjelma kevät 2022

Lämpimästi tervetuloa vanhat ja uudet ystävät seuran tilaisuuksiin. Kaikille avoimissa tilaisuuksissa ovet avataan noin 30 minuuttia ennen tilaisuuden alkua, jollei ohjelmassa ole muuta mainittu. Ennen tilaisuuden alkua tarjoamme kahvia tai teetä piparin tms. kera. Tilaisuudet kestävät noin kaksi tuntia. Maksut kortilla tai käteisellä. Maksuilla katetaan tilaisuuksien tilavuokria, esiintyjien palkkioita ja matkakuluja sekä yhdistyksen ylläpitokuluja.

Tilaisuudet toteutetaan viranomaisten antamien Covid-19-ohjeistusten sallimilla tavoilla. Tilaisuuk-sia saatetaan joutua rajoittamaan tai jopa kokonaan perumaan, joten seuraathan tiedotusta tällä nettisivulla tai Facebookissa Vaasan Paraseura ry.

 

HUOM! Peruttu  Ti 1.2. klo 18:00   Entiset elämät mm. numerologian ja unien valossa

Airi Oja   www.airioja.fi

Paikka: Cantare, Vöyrinkatu 12, Vaasa   Ovimaksu: jäsen 5 €, muut 10 €

Pohditko joskus, että miksiköhän elän juuri tällaisissa olosuhteissa? Ja miksi tuon kaverin elämä näyttää ruusuilla tanssimiselta ja toinen taas on jatkuvasti ikävältä näyttävien haasteiden edessä?

Jokaisella elämällä on ihan oma sielunsuunnitelmansa ja tarkoituksensa, jotka pohjautuvat edellisten elämien kokemuksiin. Elämänsuunnitelmastaan ja opinpaikoistaan voi saada oivalluksia ja opastusta arkeen niinkin näppärästi kuin unia näkemällä ja muistamalla sekä elämänsä numeroita tutkailemalla. Airi Ojalla on aiheesta runsas tietovarasto ja esitelmässään hän kertoo sekä ”teoriaa” että käytännön esimerkkejä.

Yksityisaikoja Airin numerologisiin tulkintoihin Laihialle voi varata Anna-Liisalta,

puh. 040-053 9541. Laaja tulkinta 75 €/tunti.

HUOM! Ennen tilaisuuden alkua seuran järjestämää maksutonta healing-energian välitystä klo 16:45-17:45, saapumisjärjestyksessä n. 10-15 min/henkilö.

 

HUOM! Peruttu Ma 14.2. klo 18:00   Meediot ja yliaistilliset kyvyt

Pirjo Lehmusto

Paikka: Pohjan Miehet, Kasarminkatu 10, Vaasa   Ovimaksu: jäsen 5 €, muut 10 €

Ihmiskunnan aamuhämäristä saakka on ollut ihmisiä, jotka ’näkevät näkymättömän ja kuulevat kuulumattoman’. Näistä ihmisistä osa kehittyy meedioiksi.

Mitä erilaiset meediot ja selvänäkijät tekevät ja kuinka työskentelevät? Onko meedio se, joka juttelee edesmenneen mummon kanssa? On, mutta jotkut meediot myös kirjoittavat, maalaavat, säveltävät, auttavat harhautuneita fyysisen kehonsa menettäneitä ihmisiä henkimaailmaan jne.

Miten kaikki tämä tapahtuu? Mitä erilaisia yliaistisia kykyjä on ja miten ne ilmenevät? Entä tajunnantasot meedioiden työskentelyssä, päivätietoisuus ja transsin tasot? Esitelmässä Pirjo tarkastelee em. asioita spiritualistisesta ja esoteerisesta näkökulmasta.

Pirjo on meedio, joka on pitänyt vuodesta 1997 lähtien julkisia meediotilaisuuksia sekä luennoinut henkisen kasvun aiheista.

 

La-Su 12.-13.3.   Astrologian jatkokurssi

Anne Sundell   www.astroservice.fi

Paikka: Vaasa   Osallistumismaksu: jäsenet 60 €, muut 90 €

Astrologian jatkokurssilla syvennetään tietämystämme astrologisesta kartasta. Tutustumme erilaisiin astrologisiin menetelmiin, aspekteihin, transiittien merkityksiin ja erilaisiin karttoihin. Suositus on, että käytät omaa karttaasi oppimisvälineenä kurssin aikana.  Anne Sundell on ammattiastrologi ja hänellä on kansainvälinen astrologian koulutus.

Kurssille otetaan 10 osallistujaa, jäsenet etusijalla. Osallistujilla tulisi olla perustiedot astrologiasta. Tarkemmat aika- ja paikkatiedot ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen viimeistään 1.3.2022 sähköpostilla hallitus.paraseura@gmail.com

 

Ti 15.3. klo 18:00   Yleisömeediotilaisuus

Harriet Piekkola   www.harrietpiekkola.fi

Paikka: Cantare, Vöyrinkatu 12, Vaasa   Ovimaksu: jäsen 10 €, muut 20 €

Pitkän kokemuksen omaava meedio Harriet Piekkola toimii henkimaailman sanansaattajana. Meedio toimii aina ihmistä ja henkisiä lakeja kunnioittaen valossa ja rakkaudessa. Tilaisuudessa Harrietin, henkimaailman ja viestiä vastaanottavan henkilön energiat toimivat yhteistyössä. Viestien tarkoitus on auttaa vastaanottajaa itse oivaltamaan rakentavia näkökulmia erilaisiin elämäntilan-teisiin, itsensä kehittämiseen ja ihmisenä kasvamiseen.

Yksityisaikoja, 30 min/60 €, voi tiedustella Harrietilta harpiekkola@gmail.com tai 050 5430630

 

Ti 29.3. klo 18-19 yhdistyksen vuosikokous

Paikka: Cantare, Vöyrinkatu 12, Vaasa

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Säännöt nähtävillä nettisivulla vaapara.nettisivu.org
Tervetuloa!

 

Ti 29.3. klo 19:00   Ihmeiden oppikurssi IOK, mikä se on?

Vesa Vuorinen

Paikka: Cantare, Vöyrinkatu 12, Vaasa   Ovimaksu: jäsenet 5 €, muut 10 €

Ihmeiden oppikurssi, IOK, on kahden amerikkalaisen professorin noin 60 vuotta sitten saneluna vastaanottama kolmiosainen 1400-sivuinen kirja. Kirja opastaa mieltä kouluttaviin harjoituksiin, joiden avulla voi vapautua jälleensyntymän kiertokulusta ja päästä takaisin ykseyteen, alkulähteeseen. Netistä löytyy runsaasti IOK-tietolähteitä.

Vesa on perehtynyt IOK:iin perin juurin. Hän kertoo syyt, mitkä ovat johtaneet meidät tähän tilanteeseen ja ne käytännön keinot, miten jokainen voi omaksua uuden ajattelutavan mielensä eheyttämiseen ja siten vapautua kaaoksesta, jonka keskellä näytämme elävän.  Jos IOK on jo tuttu sinulle, tule jakamaan kokemuksiasi. Jos et vielä ole kuusalla, tule innostumaan. Myöhemmin lukupiirinkin perustaminen on mahdollista.

 

Ke 6.4. klo 18:00   Noituus ja henkinen kehitys

Johanna Pääkkönen   www.sielunsilmin.fi

Paikka: Pohjan Miehet, Kasarminkatu 10, Vaasa    Maksu: jäsen 5 €, muut 10 €

Henkiseen kehitykseen liittyy tieto ja sitä kautta ymmärrys itselle tuntemattomista asioista. Lisää tietoa ja ymmärrystä on pääsiäisviikolla tarjolla kun Ilvesjoen Noitana tunnettu Johanna kertoo miten noituus ja henkinen kehitys liittyvät toisiinsa.

Johanna Pääkkönen on valmistunut taito- ja taideaineiden opettajaksi Norjassa v. 2005, mutta sitten palannut juurilleen Etelä-Pohjanmaalle ja kulkenut noituuden polkua jo parinkymmenen vuoden ajan. Johanna toimii myös Noita ry:n sihteerinä.

 

Su 24.4. klo 16:00   Aulikki ja Seppo Plaamin mediaalinen tapahtuma

Aulikki ja Seppo Plaami    www.gateofheavenxhapel.com/kaariaporttiystävät

Paikka: Pohjan Miehet, Kasarminkatu 10, Vaasa   Ovimaksu: jäsen 5 €, muut 15 €

Aulikki ja Seppo ovat olleet mukana mediaalisessa tehtävässään jo 40 vuoden ajan. Heidän yhteiseen tehtäväänsä sisältyy myös oman musiikin tuotanto. Monet edesmenneet maalliset muusikot ja laulajat ovat henkimaailman kautta toteuttamassa omaa sanomaansa ja musiikillista viestiään elämän jatkuvuudesta.

Aulikki, jota henkimaailma kutsuu ”Instrumentiksi”, on transsimeedio. Hänen kauttaan toimivat Tri Hermann, Pyhän Marian Kappelin Abbedissa sekä enkelityttö Carmen, joka toimii myös henkimaailman laulajien yhteys-tuki-välittäjänä. Musiikillisessa osassa kuullaan omaa musiikillista tuotantoa, sekä laulajia henkimaailmasta esiintyy hänen kauttaan.

Tilaisuudessa Enkelityttö Carmen on ns. kommentaattori, joka välittää henkimaailman viestejä yhdistettynä eri laulajien musiikilliseen sanomaan. Tilaisuuden lopuksi Abbedissa välittää vielä erikseen henkimaailman viestejä läheisiltä ja oppailta.

Yleisötilaisuuden lisäksi järjestetään 2 pienryhmää: 6 henkilöä/ryhmä; Tri Hermanin hoito, Abbe-dissan viesti sekä hoitotapahtuma. Hinta 70 €/hlö. Tiedustelut ja varaukset: 050 5719451 Maj-Lis tai sähköposti: maj-lis.rantala@hotmail.com

 

Ke 27.4. klo 18:00   Jumalan kokeminen eri tasoilla

Merja Nabb-Möttönen   www.teosofinenseura.fi

Paikka: Pohjan Miehet, Kasarminkatu 10, Vaasa   Ovimaksu: jäsen 5 € ja muut 10 €

Onko Jumala harmaapartainen ukko joka seuraa askeleitani?  Entäpä onko Jumala kuollut kuten Nietzche sanoi?  Onko Jumala meri, puu vai rakas koirani?  Tunteeko Jumala Matin ja Maijan vai olisiko minussa sittenkin korkeampi tietoisuus, joka voisi tuntea Jumalan ja jonka Jumala tuntisi?  Vai onko Jumala kaikkea tätä; ymmärränkö vain asian eri tavoin eri aikoina?

 

Ke 11.5. klo 18:00   Ufot, tapauskertomuksia ja tv-dokumenttiprojekti

Heikki Kulju    www.fufora.fi

Paikka: Pohjan Miehet, Kasarminkatu 10, Vaasa   Ovimaksu: jäsen 5 €, muut 10 €

USA:n viimeaikaisten uusien ufopaljastusten ohella Suomessakin on teemaa nostettu julkisuuteen. Yle on kuvannut parisen vuotta ufotutkijoiden kanssa dokumenttia ”Ufotutkijat”, joka tullee ulos vuoden 2022 keväällä.

Heikki Kulju on Suomen Ufotutkijat ry:n puheenjohtaja ja hänellä on runsaasti tietoa ja kokemusta Maan ulkopuolisen elämän tutkimisesta. Esitelmässään Heikki kertoo muutamasta ufotapauksesta sekä siitä, millaista on tehdä dokumenttia niinkin paljon mielipiteitä jakavasta aiheesta kuin ufot. Keskustelua ja mahdollisten omien kokemusten jakamistakin mahtuu iltaan.            

 

La 9.7. Kesäretki bussilla Vaasasta Kuortaneelle Ultra-päiville

Suunnitteilla, lisätietoja maaliskuussa

Ultra-lehti on järjestänyt Suomen suurinta, nelipäiväistä henkistä tapahtumaa, Ultra-päiviä, jo yli 40 vuotta.  Lisätietoja päivistä saat mm. lehden nettisivulta www.ultralehti.com.   Päivien luonnonkaunis tapahtumapaikka on Kuortanejärven rannalla sijaitseva Kuortaneen Urheiluopisto www.kuortane.com  

Tämän vuotisten päivien ohjelma julkaistaneen maaliskuulla, jonka jälkeen tiedotamme tarkemmin retkestä netti- ja Facebook-sivullamme sekä seuran tilaisuuksien yhteydessä. Jos tarpeeksi porukkaa lähtee matkaan, on bussikyyti edullinen jäsenille ja ehkä saamme vielä alennusta pääsymaksustakin. Jos bussiin jää tilaa, otamme muitakin kuin jäseniä matkaan omakustannushinnalla.