Ohjelma syksy 2020

Pidätämme oikeuden muutoksiin

Ihanaa alkanutta syksyä jokaiselle. Osan kevään tilaisuuksistamme saimme siirrettyä syksylle ja osa esiintyjistä on aivan uusia tuttavuuksia. Noudatamme THL:n suosituksia tilaisuuksissamme ja kunnioitamme esiintyjien päätöstä perua tilaisuus covid-19 aikana. Vaasan ikkuna-lehdessä on aina ilmoitus tilaisuudesta edellisellä viikolla. Muutoksista ilmoitamme nettisivuillamme www.vaapara.nettisivu.org ja facebookin sivuilla Vaasan paraseura ry.

Vuosittainen jäsenmaksumme on 20 € ja sillä saat tilaisuuksiimme 5 € alennuksen. Suosittelemme syksyllä korttimaksua lähimaksuna. Tilaisuuksiimme on rajattu osallistujamäärä. Tulethan tilaisuuksiimme vain terveenä! Ovet aukeavat 30 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.  Tilaisuuksissa ei ole kahvi/tee tarjoilua.

Tilaisuutemme järjestetään Cantare-talolla, Vöyrinkatu 12 ja Setlementti-keskuksessa, Huvilakatu 1.

OHJELMA

Ti 1.9.2020 klo 18-20, MEEDIO RITVA LIPPO, Cantare 10 €/15 €

 • Olen tehnyt selvänäkijän ja meedion työtä  vuodesta 1990 alkaen. Toimin myös
  kurssien vetäjänä. Kyseessä ovat niin valtakunnalliset mediaaliset
  kurssit kuin myös itsetuntemuskurssitkin. Olen kirjoittanut 3 kirjaa.
  Tällä hetkellä toimin Turussa Aurajokilaakson Henkinen Kasvu ry:n
  puheenjohtajana ja olen perustanut kyseisen yhdistyksen Turkuun
  vuonna 2001. Rakastan työtäni ja ihmisiä. Olen kai ikuinen opiskelija tällä
  henkisellä saralla.
 • Ritvan yksityisajat Laihialla ke 2.9.2020, 30min 50€. Varaa Anna-Liisalta 040-0539541

Ti 29.9.2020 klo. 18.00-19.30 RAIJA PELLI, HENKISYYTTÄ VAI HUUHAATA? Cantare 10 €/15 €

 • TV persoonanakin tunnettu Raija Pelli tulee keskustelemaan: Miksi henkisyys on niin tärkeätä ja mitä sillä ylipäänsä tarkoitetaan. Miten henkinen elämä savutetaan ja millaisia ponnisteluja se vaatii. Miksi henkisen elämän tavoittelijat leimataan helposti huuhaan harjoittelijoiksi.

Ti 6.10.2020 klo 18.00 VESA VUORINEN; IOK. Setlementti,  ilmainen tilaisuus – peruttu

 • Vesa kertoo meille Ihmeiden Oppikurssista

La 24.10.2020 klo 13-15, PEKKA KAARAKAINEN; LUENTO ALLAN KARDECIN TUTKIMUS TUONPUOLEISESTA,

TILAISUUS JÄRJESTETÄÄN VIRTUAALISESTI ja on maksuton!

Osallistuminen etänä: Mukaan liitytään tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella
linkistä: https://global.gotomeeting.com/join/282679581 (Access Code: 282-679-581)
Etäluennolla käytettävän ohjelman lataantuminen vie hetken aikaa. Lataantumisen jälkeen
yhteys avautuu ohjelman antamien ohjeiden mukaisesti.
Virtuaalinen luentosali avautuu n. 12.45. Suurempi näyttö (tabletti tai tietokone) on eduksi
luennon seuraamiseen, koska luennon aikana jaetaan tietokoneen näyttö.

 • Tuonpuoleisen kommunikoinnin historia.
 • Allan Kardecin tutukimus.
 • Spiritismin kautta esille tullut tieto.
 • Viimeaikaiset tutkimukset. Kuinka tämä tieto pelastaa ihmishenkiä
 • Pekka asui työtehtävissä 7 vuoden ajan Brasiliassa. Siellä hän tutustui paikallisen spiritistisen keskuksen hyväntekeväisyystoimintaan, joka jätti lähtemättömän vaikutuksen. Omat havainnot, opinnot ja Allan Kardecin teoksien lukeminen avasivat entisen skeptikon ymmärtämään elämää laajemmasta näkökulmasta. Tänä päivänä hän tekee vapaaehtoistyötä, jonka päämääränä on saada Allan Kardecin teosten sisältö paremmin tunnetuksi myös Suomessa. ”Tiedän, että ulkomailla tämä tieto auttaa jo miljoonia ihmisiä.”

Ke 4.11.2020 klo 18-19.30,  PERUTTU ——UFO-LUENTO, HEIKKI KULJU, Cantare 5 €/10 €

klo 19.30-21 keskustelua aiheesta

 • Rendlesham Forest mysteeri; Tätä merkillistä ufotapausta kutsutaan myös Britannian Roswelliksi. Tapaus on erittäin hyvin dokumentoitu ja henkilöt, jotka olivat osallisena tapahtumaan, olivat turva-alan ammattilaisia, poliiseja sekä armeijan upseereja. Useat ufologit pitävät tätä tapausta jopa merkittävämpänä, kuin Roswellissä sattunutta ufo’n maahansyöksyä vuonna -47. Tätä ufotapausta pidetään eräänä parhaiten dokumentoituna tapauksena maailmassa, ja se tekee siitä erityisen mielenkiintoisen.
 • Muiden sivilisaatioiden mahdolliset uhat; Kehittyneet sivilisaatiot ovat kautta aikain lähestyneet maapallon asukkaita eri tavoin. Tämä on lyhennelmä kolmen kirjan oleellisista teksteistä, joka on saatu maapallon ulkopuolisesta yhteisöistä. Tämä viestikokonaisuus on myös eräs mielenkiintoisimmista ja ajatuksia herättävimmistä mitä maan asukkaille on annettu. Olen kerännyt luentoon otteita laajasta kokonaisuudesta antamaan viitteitä siitä, mitä viestin kokonaisuus tarjoaa.
 • Rovaniemen sotilasvarikon tapaus 1971; Tämä tapaus on monessa mielessä eräs erikoisimpia ja hämmentävimpiä ufotapauksia Suomessa. Tapauksen selvittelyssä ja tutkinnassa on ollut monia erityisiä vaiheita ja käänteitä. Tästä tapauksesta on tullut eräs todistusvoimaisimpia ufotapauksia maassamme. Merkittäväksi sen tekee se, että osallisina on ollut armeijan henkilöitä ja tapaus on sattunut vartioidulla sotilasalueella, jonne ei ole ulkopuolisilla pääsyä eikä mitään asiaa.

La-su 14-15.11.2020, Jatkokurssi Astrologiaan, ANNE SUNDELL -PERUTTU-

 • Kevään osallistujat, Astrologia-kurssille on nyt tarjolla jatkoa. Kurssille voi osallistua muutkin, jos perustiedot ovat hallussa. Ota yhteys paraseura@gmail.com

La 21.11.2020 klo. 13-15, MEEDIO TARU BOTH; Setlementti 10 €/15 €  -PERUTTU-

 • Taru on meedio Helsingistä, joka on esiintynyt noin kymmenen vuoden ajan. Oppia hän on saanut Helsingin Spiritualistisen seuran kautta ja käymällä Kansainvälisen Spiritualistisen Liiton ISF:n kesäseminaareissa sekä muiden niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin meedioiden kursseilla. Erilaisten workshoppien pitäminen on myös ollut hänellä lähellä sydäntä ja tiedon jakaminen henkisyydestä siitä kiinnostuneille.

TERVETULOA TOIVOO HALLITUS