Ohjelma Syksy 2017

Ohjelma Syksy 2017

Vko 37 / TI 12.9. Meediotilaisuus Katja-Maj Sofi

Oviraha jäseniltä 10€ / ei-jäseniltä 15€
Ilta alkaa klo 17.30 tee/kahvi tarjoilulla
HUOM! ovet suljetaan klo 18.30
Cantare-talo, Vöyrinkatu 12 (Vöyrinkaupunki)

Tulkinta-ajat ti-to välillä 12.-14.9 Mustasaaren Koivulahdessa OVAT TÄYNNÄ.

Syksyn ensimmäisessä henkivässä meediotilaisuudessa saamme uudestaan vieraaksemme raikkaan, nuoren meedion Katja-Maj Sofin!

Katja saapuu vieraaksemme Pietarsaaresta ja hän on viime keväänä viimeistellyt virallisen meedio koulutuksensa Ruotsissa hyvin tunnetun meedio ja lifecoach Leo Eidin ohjauksessa. Katja kertoo itsestään seuraavaa:

”Olen ollut meedio koko elämäni, mutta 2008 olin lähellä kuolemaa ja siitä meedion urani virallisesti alkoi. Olin toisella puolella ja Joku siellä sanoi, että ei ole minun vuoroni vielä ja, että minun pitää mennä takaisin tekemään elämäntehtävääni. On ollut pitkä ja raskas matka takaisin elämään, mutta tänään olen kiitollinen, että olen elossa ja pystyn auttamaan muita. Olen lifecoach, meedio ja healer.”


Olet erittäin lämpimästi tullut tapahtumaan, kutsuthan myös ystäväsikin mukaan kuuntelemaan!

 

Vko 39 / MA 25.9 Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi IHMEELLISEEN LAUANTAIHIN

Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen alkaa perjantaina 25.8 ja päättyy maanantaina 25.9!


Oletko kiinnostunut tuomaan esiin esoteerisen/henkisen/rajatiedon alan yrityksesi, osaamisesi tai palvelusi ja saamaan sitä kautta näkyvyyttä sekä tunnettuutta omalla alueellasi?

Tähän on nyt aivan upea mahdollisuus Vaasan Parapsykologisen seuran Ihmeellinen Lauantai AVOIMET OVET tapahtumassa viikolla 39 / 30.9!

Voit vuokrata esittelypöydän itsellesi tapahtumasta klo 11-15 väliseksi ajaksi:
Paraseuran Jäsenhintaan 5€
Ei-jäsen hintaan 10€
(Maksu käteisellä tullessasi paikanpäälle)

Näytteilleasettajat pääsevät paikanpäälle valmistelemaan pöytänsä klo 10 lähtien.

Ilmoittaudu maanantaihin 25.8. mennessä seuramme puheenjohtajalle, niin varmistat osallistumisesi: Sari Räsänen 040 913 8331 / sari.k.rasanen@gmail.com

 

Vko 39 / LA 30.9. IHMEELLINEN LAUANTAI AVOIMET OVET

Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma klo 11 – 15

Setlementti-talo, Huvilakatu 1, Palosaari

Avoin ja ilmainen tapahtuma kaikille kiinnostuneille Vaasan Setlementtikeskuksella Palosaarella! Muistathan kutsua ystäväsikin mukaan tutustumaan seuran toimintaan!
Tapahtumassa mukana eri näytteilleasettajia. Myyntipöydistä voit ostaa näytteilleasettajien tuotteita ja kokeilla heidän tarjoamiaan palveluja.

Klo. 11 Anna Kultti ja Anne Siirilä, Griannet: ”Sydän”. Johdattelemme sinut runojemme ja musiikin siivin syvälle kauneimpaan mahdolliseen paikkaan – omaan sydämeesi.

Klo. 12 Fyrrypiste, rentoutushetki kesto 20-30min

Klo. 13 Anna-Liisa Ylikoski, Aurasoma, Aura-Soma on ikkuna suoraan sisimpään olemukseemme.

Tietoa päivän esiintyjistä:

Anne Kultti ja Anne Siirilä – Griannet

Johdattelemme sinut runojemme ja musiikin siivin syvälle kauneimpaan mahdolliseen paikkaan – omaan sydämeesi.”

Graalion on koko Pohjanmaan alueen henkisten ja esoteeristen alojen verkoston yhdistäjä-taho, jonka toimipaikka on Seinäjoen keskustan sydämessä. Graalionin Tavoitteena on auttaa ihmisiä yhteyden löytämisessä itseen ja omaan voimaansa henkilökohtaisen kasvun ja oivallusten kautta. Graalion tarjoaa puitteet elämykselliselle oppimiselle keinoina yksilökohtaiset palvelut ja ryhmätoiminnot asiakkaiden tarpeiden mukaisesti toteutettuina.

Ihanat Graalionin naiset eli GriAnnet eli Anne Kultti ja Anne Siirilä avaavat upean Ihmeellinen lauantai -tapahtumamme upealla esityksellään ”Sydän”.

Käy tutustumassa heidän nettisivuillaan osoitteessa: http://www.graalion.fi/ tai löydät heidät myös Facebookista osoitteesta: https://www.facebook.com/graalionoy/

Fyrrypiste – Birgit Nurmela

Birgit Nurmela Vähästäkyröstä on Holisitisen hyvinvointialan yrittäjä, joka todella auttaa asiakkaitaan voimaan hyvin. Hän pitää meille n. 30 minuutin rentoutushetken omalla yksilöllisellä menetelmällään. Tule hengähtämään hetkeksi Birgitin kanssa.

Kehoasi hoidan Perinteisen Jäsenkorjauksen ja erilaisten rentoutushoitojen avulla. Mielen hyvinvointiin ja elämän tasapainoon olen löytänyt tehokkaat työkalut life coachingista. Yhdistelen kaikkia hoitoja ja osaamistani kulloisenkin tilanteen mukaan, käytössäsi on aina koko osaamiseni kirjo.

Nämä lempeät, kokonaisvaltaiset hyvän olon hoidot ja valmennuspalvelut sopivat asiakkaan omien voimavarojen vahvistamiseen, itsetuntemuksen lisäämiseen, sekä elämästään ja hyvinvoinnistaan vastuunoton tukemiseen. Rentoutuneena ja hyvinvoivana jaksat paremmin, ymmärtävän ja kannustavan ammattilaisen avulla.

Tervetuloa hakemaan ihana olo ja voimavaroja mukavaan elämään. Rakkaudella Birgit”

Tutustu Fyrrypisteen toimintaan osoitteessa: http://fyrrypiste.fi/ tai Facebookissa osoitteessa: https://www.facebook.com/fyrrypiste/

Anna-Liisa Ylikoski – Aurasoma

Aura-Soma on ikkuna suoraan sisimpään olemukseemme.” – Anna-Liisa Ylikoski

Aura-Soma värisysteemi on sielun peili, kuin ikkuna suoraan sisimpään olemukseemme. Sillä on taito yhdistää esoteeriset viisaudet värin ja valon avulla yhdeksi äärettömäksi kokonaisuudeksi, joka kuvastaa koko ihmiskunnan potentiaalia ja lahjoja tässä ajassa ja tässä paikassa. Mahdollisuutemme tällä hetkellä ovat rajattomat, on vain löydettävä oikeat työkalut myönteisten energioiden vapauttamiseen. Aura-Soma värisysteemi tarjoaa tunkeilemattoman vaihtoehdon omien voimavarojen kehittämiseen, jalostamiseen ja vastuun ottamiseen tavalla, joka koskettaa syvintä olemustamme sekä itsessämme että maapallolla, jolla elämme.

Väri on voimaa ja Aura-Soman kautta pääset nauttimaan värin tuomista eduista omassa elämässäsi. Tämän ovat myös huomanneet tuhannet ihmiset ympäri maailmaa Australiasta Amerikkaan, Etelä-Afrikasta Suomen Lappiin saakka. Jotta sinun matkasi värien maailmassa olisi mutkattomampaa, olemme koonneet tähän muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen ja muista Aura-Soma linkeistämme löydätkin lisää mielenkiintoista luettavaa.”

Tekstin lähde: http://www.energiakeskus.com/aura-soma/

Voit tutustua lisää Aura-Soma aihepiiriin esimerkiksi näillä sivuilla:

http://www.energiakeskus.com/aura-soma/

http://www.aura-soma.net/

 

Vko 41 / TI 10.10. Astrologi Mika Haaro, astrologisen kartan mahdollisuudet ja merkitys ihmisyyden oppitunnilla

Setlementti, Huvilakatu 1, Palosaari.

Ovimaksu: jäsen 5€ / ei jäsen 10€

Ilta alkaa klo 17.30 kahvi/tee tarjoilulla, luento alkaa klo 18.30

Yksityisajat 10.10.2017 klo 11-17, kerhohuone Elvan (http://www.elvan.fi/fi/)

Varaukset ja tiedustelut: 040-5028938 tai mikahaaro@gmail.com

Tarkastelemme astrologisen kartan mahdollisuuksia ja merkitystä ihmisyyden oppitunnilla. Pohdimme myös karttaa henkisestä näkökulmasta. Lisäksi tarkastelemme suurempaa kuvaa astrologian mekanismeista”

Ennen luennolle saapumista voit käydä tutustumassa hänen nettisivuilla osoitteessa: https://mikahaaro.blogspot.fi/ tai Facebookissa osoitteessa: https://www.facebook.com/mikahaaro

 

Vko 44 / TI 31.10. Ritva Puolanne, Raamatun aiheet

Setlementti, Huvilakatu 1, Palosaari.

Ovimaksu: jäsen 5€ / ei jäsen 10€

Ilta alkaa klo 17.30 kahvi/tee tarjoilulla, luento alkaa klo 18.30

Tämän päivän maailman menossa on huomattavissa, että monilla saattaa käydä mielessä, että nytkö ne Raamatun kertomukset ja ennustukset käyvät toteen. Lisäksi tiedemaailmassa tehdään löytöjä maailman historiaan liittyvistä asioista, jotka ovat jo pitkään olleet poissa yleisön silmistä, saati sitten tiedejulkaisujen sivuilla – mutta näkevät päivänvalon juuri nyt 2010-luvulla.

Tämä historiallinen teos, maailman mahdollisesti myydyin, mutta kuitenkin ehkä vähiten luettu kirja, on täynnä historiaa, elettyä elämää ja täynnä ohjeita hyvään ja toisia yksilöitä kunnioittavaan elämään.

Ritva Puolanne palauttaa mieleemme merkittäviä Raamatun henkilöitä ja peilaa heidän elämiään tähän päivään.

Hän johdattaa meidät Vanhan Testamentin, Raamatun naiskohtaloihin sekä Jeesuksen elämään.

Voiko Raamattu tänäkin päivänä kertoa meille niin uskomattoman paljon vieläkin?

 

Vko 45 / TI 7.11. Unien tulkinta itsetuntemuksen välineenä – Airi Oja

Setlementti, Huvilakatu 1, Palosaari.

Ovimaksu: jäsen 5€ / ei jäsen 10€

Ilta alkaa klo 17.30 kahvi/tee tarjoilulla, luento alkaa klo 18.30

Yksityisajat ma ilta 6.11.2017 ja ti aamupäivä 7.11

Varaukset ja tiedustelut p. 040-0539541

Saamme vieraaksemme pitkänlinjan numerologin ja unientulkitsijan sekä Numerologiaa rautalangasta kirjan kirjoittajan Airi Ojan.

”Unien tulkinta itsetuntemuksen välineenä”. Jokainen voi tulkita unia tietämällä muutamia perusasetelmia unien merkityksestä. Luennolla käydään läpi symboleja ja esimerkkiunia, joita osallistujien on hyvä miettiä jo etukäteen.

”Unet voivat auttaa meitä selvittämään itsellemme, miksi olemme täällä ja mikä on elämämme tarkoitus. Ne kertovat, mitä todella tunnemme ja miten meidän pitäisi elää. Tajuntamme ilmenee unissa yhtä täydesti ja paljastavasti kuin valvetilassa – ja samoin piilotajuntamme toimii valveilla ollessa yhtä voimakkaasti kuin unissakin. Tietoinen ja tiedostamaton kuuluvat niin tiiviisti yhteen, ettei niitä voi ajatellakaan ilman toisiaan. Kun opit tulkitsemaan uniasi, pystyt tunnistamaan viestit, joita piilotajuntasi lähettää sinulle sinusta itsestäsi.”

Teksti: http://www.airioja.fi/unet

Ennen luennolle saapumistasi voit käydä tutustumassa Airin nettisivuilla osoitteessa: http://www.airioja.fi/

 

HUOM! Tulossa on myös Unikurssi Laihialla 17.9.2017.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: 040-7622 099.

 

Vko 46 / LA 18.11. Meediotilaisuus – Anu Väisänen 

Setlementti, Huvilakatu 1, Palosaari.

Ovimaksu jäsen 10€ / ei jäsen 15€

Ilta alkaa klo 17.30 kahvi/tee tarjoilulla, ovet sulkeutuvat klo 18.30

Saamme vieraaksemme meedion, mediaalisen kouluttajan ja henkiparantajan Anu Väisäsen.

Olen toiminut 10 vuoden ajan meediona auttaen rajan molemmilla puolilla olevia parhaani mukaan. Istunnoissani ja meediotilaisuuksissani on mukana tunteiden koko kirjo, huumoria unohtamatta. Meediotilaisuus on aina palvelus sekä henkimaailmalle että mukana oleville ihmisille. Tilaisuus aloitetaan Isämeidän rukouksella ja henkimaailman innoittamalla puheella. Tämän jälkeen rakkaamme henkimaailmasta tuovat tervehdyksensä. Yleensä tervehtijöiden joukossa on myös eläimiä. Tilaisuuden päätös on lyhyt henkiparannushetki.

Olen saanut koulutukseni Englannissa Arthur Findlay Collegessa. Lisäksi parasta oppimista on jokainen kohtaaminen ihmisten kanssa!”

Anu tekee vastaanottoa Tampereella, Helsingissä, Hämeenlinnassa sekä vaihtelevasti eri paikkakunnilla ihmisten tarpeiden mukaan. Jos tunnet, että hän voi auttaa sinua, ota yhteyttä.

Varaukset ja tiedustelut: Highwaytoheaven@wippies.com tai txt 050-3408719

 

Vko 48 / TI 28.11. Valon juhla / Tulen vuoden päätös

Setlementti, Huvilakatu 1, Palosaari

Oviraha jäsenille 5€ / ei-jäsenille 10 €

Ilta alkaa klo 17.30

Vaasan Parapsykologinen seura juhlii Valon juhlaa 28.11 ja vuoden 2017 toiminta päättyy tähän rentoon ja iloiseen tapahtumaan!

Olet erittäin lämpimästi tervetullut osallistumaan tähän yhteisölliseen ja lämminhenkiseen tapahtumaan. Tarjolla joulupuuroa, pipareita, glögiä, yms.

Otathan ystäväsi myös mukaan viihtymään!

Uusi Kevään 2018 ohjelma julkaistaan viimeistään viikolla 1.