Ohjelma Kevät 2017

Ohjelma Kevät 2017

Vko 5 / 31.1. Marika Johansson – Energiapuhdistus
”Työskentelen energiahoitajana ja auravälittäjänä. Syntymästä asti olen ollut erittäin herkkä energioille ja ollut yhteydessä henkimaailman kanssa. Mutta vasta aikuisiässä minulle tuli selväksi mitä minun kuuluu tehdä ja yksi niistä tehtävistä on erilaisia energiapuhdistuksia.

Tarkoitan energiapuhdistuksella talojen, paikkojen ja alueiden puhdistamista erilaisista energioista. Nämä voivat olla toisten ihmisten energioita, menehtyneiden ihmisten energioita tai muita energioita, jotka eivät sinne kuulu. Toisten ihmisten energiat vaikuttavat meihin enemmän kuin uskommekaan.

Olette esimerkiksi voineet juuri ostaa talon, josta todella pidätte, mutta talossa on silti jotain, joka ei tunnu aivan oikealta. Tällöin taloon on esimerkiksi voinut jäädä edellisen omistajan energioita. Jos edellinen omistaja on kaiken lisäksi voinut huonosti tai riidellyt paljon, jäljelle jääneet energiat saattavat olla hyvin raskaita – ja tämä voi vaikuttaa olotilaanne. Energiapuhdistuksella talosta poistetaan kaikki vanhat energiat, jolloin saatte uuden mahdollisuuden hyvinvointiin ja talonne muokkaamiseen omien toiveittenne mukaisesti kaikilla tasoilla. Energioitten kanssa olen työskennellyt jo kymmenen vuotta.”

Ennen luennolle saapumistasi voit käydä tutustumassa ja tykkäämässä hänen yrityksensä Facebook-sivusta hakusanalla: Meracus Beauty & Healing

oviraha jäsenille 5€ / ei-jäsenille 10 €
Luentotilaisuus alkaa klo 17,30 tee/kahvi tarjoilulla, luento klo 18,30
Setlementtikeskus, Huvilakatu 1 (Palosaari)P2390080Kuva&copywrite:Matti Hietala

Vko 7 / 14.2. Meedioilta Sisko-Liisa Tuurinmäki

Yksityisajat ke 15.2. pidetään Vaasan keskustassa.
Aikoja voi varata Paraseuran illassa 31.1. ja 14.2.

Oviraha jäseniltä 10€ / ei-jäseniltä 15€
Meediotilaisuus alkaa klo 17,30 tee/kahvi tarjoilulla
HUOM! ovet suljetaan klo 18,30
Cantare-talo, Vöyrinkatu 12 (Vöyrinkaupunki)P2390076Kuva&copywrite:Matti Hietala

Vko 9 / 28.2. Ei tapahtumaa koululaisten talviloma-viikolla

Vko 11 / 14.3. Sari Sacnite Heiskanen – Chol Q’ij & Maya kalenteri
”Mayojen kosmovision, maailmakatsomuksen mukaan, ihmisen on täysin mahdollista elää tasapainossa ympäristönsä kanssa ja käyttää elämänsä tukena niin kosmisia kuin telluurisiakin voimia. Näiden voimien tunnistamiseksi ihmisessä itsessään ja häntä ympäröivässä maailmassa on apuna vuosituhansien saatossa muuttumattomana säilynyt Chol Q’ij-kalenteri, johon perustuu maya-astrologia. ”

oviraha jäsenille 5€ / ei-jäsenille 10 €
Luentotilaisuus alkaa klo 17,30 tee/kahvi tarjoilulla, luento klo 18,30
Setlementtikeskus, Huvilakatu 1 (Palosaari)P2390080Kuva&copywrite:Matti Hietala

Vko 13 / 28.3. klo 16.30 Vuosikokous. Kaikki jäsenet ja ei jäsenet Tervetuloa!!

klo 18.30 Juha Korhonen, Ylösnousseet mestarit
Näkijä ja henkisen kasvun opettaja Juha Korhonen auttaa ihmisiä tulkitsemalla heidän chakrojensa värejä ja symboleja. Samalla hän välittää parantavaa energiaa ja puhdistaa karmaa, jota hoidettavalle on kertynyt menneistä elämistä. Näkemyksensä avulla hän pystyy ohjaamaan hoidettavan henkistä kasvua kohti onnellisempaa elämää. Työssään Juha hyödyntää ylösnousseiden mestarien, henkioppaidensa ja luonnon ikiaikaista viisautta. Ihmisen Kultaisesta Kirjasta (2014) voit tutustua lähemmin hänen henkiseen työhönsä. Henkiseen kasvuun ja Pyyteettömän Rakkauden oivaltamiseen liittyvien kurssien ja luentojen lisäksi Juhaa voi pyytää myös pitämään konsultaatioita joko erilaisten tilaisuuksien yhteydessä tai yksityisesti.
Ylösnousseet mestarit ovat ihastuttavia opettajia, jotka säteilevät korkeavärähteistä energiaa. Juha kertoo, minkälaisissa tehtävissä ylösnousseet mestarit toimivat tätä nykyä ja miten he voivat olla meidän apunamme erilaisissa tilanteissa. Tällä luennolla tutustumme heihin nyt paremmin ja harjoittelemme sitä, miten kukin meistä voi myös arjessaan muodostaa yhteyden heidän kanssaan. Luento sisältää myös käytännön harjoituksia sekä meditaatiota mestareiden hengessä.

· Yksityisajat ke 29.3. pidetään Vaasan keskustassa.
· Aikoja voi varata arkisin klo 8-19, puh. 050-4631985

oviraha jäsenille 5€ / ei-jäsenille 10 €
Luentotilaisuus alkaa klo 17,30 tee/kahvi tarjoilulla, luento klo 18,30
Setlementtikeskus, Huvilakatu 1 (Palosaari)P2390080Kuva&copywrite:Matti Hietala

15 / 11.4. Meedioilta Pirjo Lehmusto

Pirjo on ollut mukana seuran toiminnassa sen perustamiskokouksesta lokakuussa 1979 lähtien. Jo 1980-luvun alusta lähtien hän on pitänyt seurallamme luentoja ja julkisia meediotilaisuuksia näihin päiviin saakka – myös henkisissä yhdistyksissä eri puolilla Suomea. Hän on vahva ja luotettu meedio sekä selvänäkijä, kanava ja auttaja.
Yksityisvastaanotot ma 10.4. ja ke 12.4. pidetään Vaasan keskustassa.
Ajanvaraus 3.4. alkaen iltaisin klo 18-20 puhelinnumerosta 050-3012105

Oviraha jäseniltä 10€ / ei-jäseniltä 15€
Meediotilaisuus alkaa klo 17,30 tee/kahvi tarjoilulla
HUOM! ovet suljetaan klo 18,30
Cantare-talo, Vöyrinkatu 12 (Vöyrinkaupunki)P2390076Kuva&copywrite:Matti Hietala

Vko 17 / 29.4. Ihmeellinen lauantai – Avoimet ovet klo 11- 15

Avoin ja ilmainen tapahtuma kaikille kiinnostuneille Vaasan Setlementtikeskuksella Palosaarella! Muistathan kutsua ystäväsikin mukaan tutustumaan seuran toimintaan!

Tapahtumassa mukana eri näytteilleasettajia. Myyntipöydistä voit ostaa näytteilleasettajien tuotteita ja kokeilla heidän tarjoamiaan palveluja.

Ihmeellisen lauantain tapahtuman avaavat klo.11 Graalionin ihanat GriAnnet upealla rummutusesityksellään: ”Avaa patosi”

Päivän luennot:

Klo 12, Lisbeth Mäkinen ja Vesa Vuorinen, IOK Ihmeiden oppikurssi
klo 13.30, Olli Pajula, Exopolitiikka, UFOT

Näytteilleasettajina Ihmeellisessä lauantaissa:

Pia Nikkonen, Enkelikorut
Jessica Aspnäs, Helmentaikaa
Outi Sinimäki-Laaksonen, Ekokampaamo Mieli
Niina Susanna, Jäsenkorjaus ja hieronta
Anne Kultti ja Anne Syrjälä, GriAnnet // Graalion
Susanne Broända, IVAR Energy // Family Earth
Antti Vaaranmaa, Family Earth
Marika Johansson, Meracus Beauty & Healing
Laura Harju, Love Coach
Taru Muotio, Jäsenkorjaus
Raija Snickars, Mary Kay tuotteet
Sari Räsänen, Pyramidi-energiahoitoa
Anna-Liisa Ylikoski, Aurasoma-tulkintaa
Tuula Hautala, Energiahoitoa

Vierailijoista:

Klo 12, Lisbeth Mäkinen ja Vesa Vuorinen, IOK Ihmeiden oppikurssi

Ihmeiden oppikurssin vastaanottivat Helen Schucman ja William Thetford. He toimivat New Yorkissa sijaitsevan Columbian yliopiston psykologian professoreina. Helen otti kurssin saneluna vastaan 60- ja 70-lukujen vaihteessa 7 vuoden aikana.

Kurssin sanelija ei kirjassa esittele itseään, mutta kun kirjaa lukee jonkin verran tulee täysin vakuuttuneeksi, että sanelijana on toiminut sielu, joka eli maapallolla aikoinaan Jeesus Nasaretilaisena. Ihmeiden oppikurssin merkittävyyttä kuvastaa se, että useat nykyajan henkisten kirjojen kirjoittajat viittaavat siihen omissa teoksissaan.

Ihmeiden oppikurssin johdannossa on kaksi yllättävää väittämää: ”Tämä on ihmeiden oppikurssi. Se on pakollinen kurssi. Vapaaehtoista on vain se, milloin sen suoritat.” ja ”Tämä kurssi voidaan tiivistää hyvin yksinkertaisella tavalla seuraavasti (kahteen lauseeseen!!): ”Mitään todellista ei voi uhata. Mitään epätodellista ei ole olemassa.”.

Ensimmäinen ei varmaankaan tarkoita, että jokaisen tulisi opiskella tämän kirjan avulla vaan että jokainen omassa elämässään tavalla tai toisella tulee aikanaan käymään kurssin asiat lävitse. Mutta, miksi ei ottaisi avuksi kurssia, joka on annettu juuri tähän tarkoitukseen, jolloin opiskelu on johdonmukaista eikä sieltä täältä summittaista etsimistä. Toki kaikki tiet vievät perille, mutta usein unohtuu, että toiset tiet ovat pitempiä kuin toiset.

Ihmeiden oppikurssi on mielen muutoksen kurssi. Kurssin mukaan mieli on meidän todellisuuteen, äärettömään henkeen liittyvä ominaisuus. Uskoessaan olevansa erillinen ihminen luulee omaavansa erillisen mielen, johon hän on koonnut kokemastaan uskomuksia ja luuloja. Ne muodostavat kurssin mukaan yksilön ajattelumallin eli egon. Ajattelumallin muodostamat uskomukset tulisi oikaista ja tehdä tekemättömäksi.

Kurssin mukaan oikaisu tapahtuu ihmisen kokemien ihmeiden tuloksena ja tekemättömäksi tekeminen anteeksiannon kautta. Prosessin tuloksena ihmisen oma ajattelumalli eli ego vähenee häviten lopuksi kokonaan. Tällöin ihminen kokee ykseyttä kaiken kanssa eli palaa ykseyteen, alkulähteeseensä, ”kotiin”. Hän ymmärtää ja kokee olevansa ääretön henki, joka käyttää itsensä ilmentämiseen kehoa, mutta ei ole erillinen keho.

klo 13.30, Olli Pajula, Exopolitiikka, UFOT

Olli Pajula on koulutukseltaan biologi. Ennen eläkkeelle siirtymistä hän toimi hyvinvointiteknologia-projekteissa. Harrastuksena ja opiskeluaiheena hän on perehtynyt tähtitieteeseen 40 vuoden ajan, mm. rakentanut oman peilikaukoputken. Olli Pajula on tutkinut ufoja ja paranormaaleja ilmiöitä. Omakohtaisista parapsyykkisistä kokemuksista tärkein on astraaliprojektio. Regressioita hän on tehnyt lähinnä rentoutustekniikoiden sovelluksena. Regressiossa voidaan palauttaa muistikuvia ajalta ennen syntymää tai sieppausten aikaisia tapahtumia.

Eksopolitiikka:

• Edistää ja levittää luotettavaa informaatiota UFO-aiheesta yhteistyössä maailmanlaajuisten organisaatioiden kanssa
• Pyrkii saamaan aikaan valtiorahoitteisen tieteellisen tutkimuksen UFO-ilmiöistä kansallisella tasolla
• Edistää kansainvälisen poliittisen YK-komission muodostamista, jonka tehtävänä on kehittää ajatuksia siitä, miten planeetallamme tapahtuvien ET-vierailujen todellisuus yhdistettäisiin yhteiskunnan ja lainsäädännön aloitteisiin
• Edistää tieteellistä tutkimusta uusista energiasysteemeistä
• Edistää tieteellistä tutkimusta, joka koskee mahdollista paradigmamuutosta planeetallamme ottaen huomioon myös uuden fysiikan mahdolliset filosofiset ja sosiokulttuuriset vaikutukset
• Edistää salaiseksi luokiteltujen valtiollisten ja sotilaallisten UFO-dokumenttien vapauttamista yleishyödylliseen käyttöön
• Edistää avointa ja häiriötöntä mediaraportointia maailman UFO-havainnoista, UFO-havaintojen todellisuudesta kertovista fyysisistä todisteista, satojen entisten sotilashenkilöiden ja monien siviilihenkilöiden todistajalausunnoista. Näistä henkilöistä osa on ollut Yhdysvaltain kongressin kuultavina.

Setlementtikeskus , Huvilakatu 1 (Palosaari)P2390080Kuva&copywrite:Matti Hietala

19 / 9.5. Meediotilaisuus Katja-Maj Sofi

Katja saapuu vieraaksemme Pietarsaaresta ja hän on tänä keväänä viimeistellyt myös virallisen meedio koulutuksensa Ruotsissa hyvin tunnetun meedio ja lifecoachi Leo Eidin ohjauksessa. Katja kertoo itsestään seuraavaa:

”Olen ollut meedio koko elämäni, mutta 2008 olin lähellä kuolemaa ja siitä meedion urani virallisesti alkoi. Olin toisella puolella ja Joku siellä sanoi, että ei ole minun vuoroni vielä ja, että minun pitää mennä takaisin tekemään elämäntehtävääni. On ollut pitkä ja raskas matka takaisin elämään, mutta tänään olen kiitollinen, että olen elossa ja pystyn auttamaan muita. Olen lifecoach, meedio ja healer.”

8.5-10.5 välillä Vaasan Pukinjärvellä

Yksityisaikoja voi varata 3.4. – 7.5. välillä numerosta 050-3606455

Reading + healing session hinta 60€.

Oviraha jäseniltä 10€ / ei-jäseniltä 15€
Meediotilaisuus alkaa klo 17,30 tee/kahvi tarjoilulla
HUOM! ovet suljetaan klo 18,30
Cantare-talo, Vöyrinkatu 12 (Vöyrinkaupunki)P2390076Kuva&copywrite:Matti Hietala